Reparatie & refurbishment

Wij beschikken over een eigen werkplaats, onze monteurs zijn echte vaklieden.

GHALA draagt graag bij aan een duurzame en circulaire economie.

Daarom zijn wij een groot voorstander van repareren en refurbishment in plaats van “weggooien en nieuw kopen”. We willen minder afval produceren en minder nieuwe grondstoffen verbruiken.

In de markt komen we regelmatig gebruikte maar hoogwaardige lockers en kasten tegen en deze nemen wij dan graag in, bij wijze van inruil op een nieuwe bestelling. De ingeruilde lockers, kasten en rekken maken we schoon en herstellen we waar nodig. Hergebruik zorgt ervoor dat hoogwaardige producten nog vele jaren langer hun functie kunnen blijven houden. Er ontstaat als het ware een “nieuw” product waar veel minder grondstoffen voor nodig zijn. Daarna bieden we het product tegen een vriendelijke prijs aan zodat ook ons gebruikte en tweedehands meubilair interessant voor u is.

Onderhoudsvrij

Bijna alle producten die we in ons assortiment voeren zijn onderhoudsvrij of onderhoudsarm. Ondanks dat kan het natuurlijk voorkomen dat er een storing optreedt. Mocht er iets mis zijn met uw (bij ons aangeschafte meubilair of stellingen), neemt u dan contact met ons op. Wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen en onze ervaren monteur brengt u daarna graag een bezoek. Geeft u hem een kopje koffie?

Afspraak maken?